Jobb egészséget szeretnél

oFiatalodni, az egészségügyi állapotdat javítani, szebb bőrt, jobb sportteljesítmény? Magadnak, családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek? Nézd meg, tudok valamit, ami lehet, hogy segíthet. 

Egészségi állapoton javítani

Meglévő egészségügyi kihívások

Akár te, akár az ismeretségi körödben bárki egészségügyi kihívásokkal küzd, a technológia, amit megismertem, segíthet ebben. A szervezet öngyógyító folyamatait beindítva, a problémák legszélesebb körére tudhatunk megoldást. 

Nem varázsszer

A technológia, ami által akár tudok segíteni, nem csodaszer, nem varázsszer. Egy Nobel-díjas felfedezésen alapuló, többszörösen szabadalmaztatott technológia, de azt sem itt, sem másol nem állítjuk, hogy bármilyen betegséget képes gyógyítani, nem gyógyszerkészítmény. 

A tested fog dolgozni

A technológia alkalmazásával a szerveztünk öngyógyító folyamatait tudjuk beindítani: a testünk igazi csoda, melynek az elsődleges feladata önmagát a lehető legjobb állapotban tartani. Ebben tudunk segíteni. 

6 OK, AMIÉRT ÉRDEMES MEGISMERKEDNED A TECHNOLÓGIÁVAL

  1. Ha te magad küzdesz egészségügyi kihívással. Szeretnél jobban aludni, tisztább gondolatokat, tisztább bőrt. Jobb emésztést, jobb kiválasztást. Tüdőproblémák? Izületi panaszok? Látásromlás? Bármilyen kihívással küzdesz, ismerkedj meg a technológiával és azzal a többezer esettel, ahol segített.

2. Ha a környezetedben, családodban, ismerőseid, munkatársaid körében bárki nehézségeket tapasztal az egészsége terén: segíthetsz neki.

3. Ha jó az egészéged, de szeretnéd ezt megőrizni. A technológai a sejtszintű egészséget, vitalitást növelheti. A technológia használói arról számoltak be, hogy jobban alszanak, több energiájuk van, nem fáradnak el annyira.

4. Öregedési folyamatok ellen. Nemcsak a ráncokra gondolok. Gondolok arra, hogy a korábbi betegségeink nyomot hagynak a szervezetünkben. Hogy korral egyre nehezebben jövünk ki egy-egy betegségből, sérülésből. Hogy idővel máshogy működik már a testünk és ez ellen szeretnénk tenni valamit.

5. Sportteljesítmény. Laboratóriumi körülmények között, orvosi felügyelettel sportolók 25-30%-os teljesítménynövekedést tapasztaltak. Kell-e többet mondanom erről?

6. Életeket menthetsz meg vele. Igen, te, aki megismered, kipróbálod, meglátod, mennyi mindenben és midnenkinek segíthet. Elmeséled a szomszéd néninek. Elmeséled a kollégádnak. Akinek lehet, hogy egy rokona pont harcol valami ellen. Pont jókor, pont jó információt osztottál meg vele, mert sgetíhetsz ezzel.

+1: Katt az üzleti lehetőség menüpontra 😉

 

gyakori kérdések

Mi eza technológia?

Olyan, a szervezetünkben egyébként is jelen lévő molekulákat tudunk pótolni, melyek a szervezet öngyógyító foylamatait indítják be és gyorsítják fel. Ha bővebben érdekel, írj nekem itt és szívesen mesélek róla. 

ez valami gyógyszer vagy új csodaszer?

Nem. A technológia nem gyógyszer és nem csodaszer, nem állítjuk, hogy bármilyen betegséget képes meggyógyítani. Ugyanakkor több, mint 35ezer orvosi szakcikk foglalkozik a technológiával, egyre több háziorvos és szakorvos folglakozik vele itthon is. 

Okozhat allergiát, túl lehet adagolni?

Nem. Mivel a molekulák a szervzetünkben is jelen vannak, ezért a szervezet ezt már ismeri, tudja, hogyan kell használni. Túladagolni nem lehet, mert a testünknél okosabb gépezet nincs a földön. annyit fog hasznosítani, amennyit kell. 

Ha ennyire jó, miért nem tud róla mindenki?

A technológia tizenpár éves. Most fog berobbani a köztudatba (ezért olyan jó üzleti lehetőség). Csak megjegyzem: az antioxidánsokról 50 évig nem ismerték el, hogy bármit is csinálnának. Aztán amikor berobbant, már a csapvízre is ráírták, hogy antioxidánsokat tartalmaz, mert mindenki látta, hogy ez milyen fontos. 

Ha szeretnél megismerkedni a technológiával, írj itt!

15 + 15 =