Indíts új vállalkozást

Valami újat kezdenél, amit akár mellékállásban, napi két órában is tudsz  csinálni? Kisebb befektetéssel indulnál? Jó helyen vagy! 

Mentorálás

Ismerkedés, a kezdeti randik

Egy többkörös ismerkedési szakaszban megnézzük, hogy te engem keresel-e és én téged kereslek-e. Te megnézed, hogy amivel és ahogyan foglalkozom, neked szimpatikus-e, én megnézem, emberileg és üzletileg megvan-e benned az, amit keresek. 

mindenben segítek

Ha elkezdünk együtt dolgozni, mindenben segítünk: a csapat segít heti többszöri meetingen, rengeteg tudásanyaggal, “best practices” ötletekkel. Velem a kezdetben heti többször, később minimum heti egyszer fogsz konzultálni.

A saját ritmusodban dolgozol

Azt szoktuk javasolni, hogy legalább napi két órát foglalkozz az üzleteddel. Ekkor érheted el azokat a sikereket és jövedelmeket, amiket én is, a társaim is mind elértünk már. 

Mégis mit kell csinálni?

Segíteni embereknek, figyelni rájuk. Segíthetsz magadnak, a családodnak, a barátaidnak nemcsak egy kiemelkedően jó egészségi állapot elérésében, hanem egy olyan életminőség megteremtésében, amiről eddig álmodtál. 

Kiket keresek?

Jó esélyekkel indulunk egymásnál, ha 

  • megbízható vagy, 
  • képes vagy tenni a saját sikeredért, 
  • nemcsak a kifogásokat keresed, 
  • ha van napi minimum két órád, 
  • pozitív személyiség vagy, 
  • felelősséget vállalsz a tetteidért, a  hibáidért, a sikereidért. 
Milyen szakmai előképzettség szükséges?

Semmilyen szakmai előképzettségbeli, kori, faji, nemi korlátot nem állítunk fel. Emberileg nézem meg, kivel tudok jól együtt dolgozni, ki az, akiben megvan az elhivatottság, a megbízhatóság, az akarás, az éhség a sikerre.

Mennyi befektetéssel tudom elkezdeni?

Erre több lehetőséged is van, a kiválasztási folyamat során beszélünk róla. Egy hagyományos vállalkozáshoz képest fillérekről beszélünk, akár már egy átlagos havi jövedelem töredékéért el tudod kezdeni. 

"De én nem értek a marketinghez!"

Nem is kell. Amit kell, azt megtanítunk neked, de itt nem kell eladnod a terméket, a szolgáltatásod, nem kell reklámoznod semmit és senkit. Emberekkel kell beszélgetned, figyelni rájuk. Embernek kell lenned. 

"De én gyűlölöm a tukmálást!"

Hála az égnek! Mi is! Akkor jó leszel nálunk, még közel sem ezt csináljuk.