EGYMÁST KERESSÜK-E? FOGLALJ HOZZÁM IDŐPONTOT EGY KÖTETLEN, INGYENES, 30 PERCES TELEFONOS ISMERKEDÉSRE!

MIT KELL TUDNOD ERRŐL A BESZÉLGETÉSRŐL?

A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

Átbeszéljük, miben szeretnél segítséget, mik a céljaid, ki vagy te, mik az álmaid és azokat hogyan szeretnéd megvalósítani. 

Nem szeretnék eladni neked semmit, a beszélgetés nem jár semmilyen kötelezettséggel. Csupán arról szól, hogy megismerjük egymást.

Ha azt látom, hogy megvan köztünk a “kémia” és fogunk tudni jól dolgozni együtt, akkor amennyiben van kapacitásom, felkínálom ennek a lehetőségét.

De kérlek, akkor se lepődj meg, ha ezt nem teszem. Hiszen egyikünk érdeke sem az, hogy úgy dolgozzunk együtt, ha nem érjük egymást. Akkor tudok segíteni és akkor tudsz tőlem MEGFELELŐ segítséget kapni, ha jók vagyunk együtt. 

MIKOR NEM AJÁNLOM, HOGY tőlem kérj segítséget a marketingedben?

  • Ha a “jólvanazúgy” szemléletet vallod, megelégszel azzal, ha a kommunikációd elemeit egy mesterséges intelligencia írja meg, anélkül, hogy tudná, hogy ki vagy te és mik az ügyfeleid igényei.
  • Ha nincs meg benned az alázat a szakmád, a területed, a vállalkozásod felé, csak egy pénztermelő gépezetként tekintesz rá, anélkül, hogy emberi értéket vinnél bele.
  • Ha csupán olyan adminisztratív teendőkre keresel segítséget, mint a számlázás, excelek, kimutatások.
  • Ha egy általános virtuális asszisztens keresel, aki megszervezi az utazásaidat, a rendezvényeidet, a megbeszéléseidet.
  • Ha nem vagy kész befektetéseket tenni a vállalkozásodért és mindent magad szeretnél megoldani, még akkor is, ha az többszörös idődbe telik.

HOGYAN FOGLALHATSZ IDŐPONTOT?

 1. Válassz egy neked megfelelő időpontot a lenti naptárban.

2. Az időpont kiválasztása után látsz néhány kérdést, kérlek, ezeket válaszold meg.

3. A foglalásodról emailen kapsz visszaigazolást. A beszélgetés Google Meet-en zajlik, így láthatjuk is egymást. Ennek a linkjét a visszaigazoló emailben fogod találni. 

4. Kérlek, meggondoltan válassz időpontot, mert a választott időpontod idejéhez szervezem én is a tevékenységeimet. Ha valami közbejön és mégsem lesz jó neked a kiválasztott időpont, ami az élet része, nincs ezzel baj, pontosan tudom, milyen kaotikus tud lenni a vállalkozói élet, az emailen kapott visszaigazoló levélben tudod módosítani a beszélgetés előtt. De elérsz telefonon és Facebookon is! 

5. Ha jelzés, előzetes lemondás nélkül nem jelensz meg a beszélgetésen, akkor nem biztos, hogy tudok neked új időpontot adni erre, mert így is viszonylag hosszú a várólista a szolgáltatásaimra. Köszönöm a megértésed! 🙂

BÁRKI JELENTKEZHET A BESZÉLGETÉSRE?

Ha már erre az oldalra jutottál, úgy sejtem, szükséged van segítségre és sejted, hogy ebben tudunk együttműködni majd. 

Ha imádod a vállalkozásodat, de szívesen átadnád másnak a rendszeres posztolás, a fotózgatás, az egész marketing-kommunikáció részét,

JÓ HELYEN JÁRSZ!

De kérlek, ne jelentkezz, ha

– nem vagy elkötelezett abban, hogy előre juss,

– ha azt gondolod, hogy a segítségem igénybevétele után neked már semmi dolgod nem lesz, csak élvezed a bevételeket,

– ha azt várod, hogy a varázspálcámmal egyszeriben milliárdos céggé növesztelek.

Ez egy közös munka lesz, ahol mindkettőnknek vannak feladatai. A sikert én nem tudom garantálni, csak azt, hogy a rámbízott feladatokat lelkesen, igényesen, érzéssel, gondolkodással végzem el. 

HA A BESZÉLGETÉS SORÁN AZT LÁTOD, ÁGI, HOGY ELVÁLLALSZ MINKET, MENNYI IDŐ MÚLVA KAPOK IDŐPONTOT HOZZÁD?

A kötetlen beszélgetés során azt látjuk, hogy egymást keressük, akkor akár még akkor tudunk időpontot keresni a kezdésre.  Az első lépés mindenképpen az lesz, hogy egy hosszabb megbeszlés során lefektetjük az alapokat. Szerződünk. Majd megkezdjük a munkát. 

Változó, hogy mikorra tudok időpontot adni, lehet, már másnapra, de lehet, egy hónapot is várnod kell, az ingyenes konzultáció éppen ennek a megbeszéléséről szól. 

 

ÉRDEKELNEK A TECHNIKAI RÉSZLETEK IS, ERRŐL HOL TÁJÉKOZÓDHATOK?

A kötetlen beszélgetés során örömmel válaszolok ezekre, elmondok mindent majd. 

Ha elkezdjük az együttműködést, minden részletet írásban fogok elküldeni neked. 

Ha bármi más kérdésed lenne, írj nekem üzenetet! 

Leveledre igyekszem 1-2 munkanapon belül válaszolni, addig is gyere a közösségi oldalaimra, sok minden történik ott. 😉

4 + 11 =

Szabó Ági

agi@lovethebiz.hu

+36 30 394 7274