ebben tudok neked segíteni

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

megírom, időzítem, szerkesztem, “képesítem”

Könnyen lehet, hogy ez az egyik olyan feladat, amit nagyon nem szeretsz. Sőt. De nem mondom ki. Tudod, hogy kellene. Ez a “kellene” pedig állandóan nyomaszt, elszívja minden energiádat. 

Lehet, hogy vannak ötleteid, hogy mikről posztolj, de mikor? Milyen ütemben, sorrendben? Milyen hosszú legyen az a poszt? Ezekben segítek neked, hogy neked ne kelljen ezzel az idődet tölteni. 

Ha van kész stratégiád,az ötleteidet szavakká, posztokká alakítom, időzítem neked, ha kéred, képeket keresek és szerkesztek hozzájuk. 

Ha nincs stratégiád, segítek kialakítani azt.

Facebook, Instagram, TikTok: szöveges, képi vagy videós formátumban 

hírlevél

megírom, formába rántom, időzítem, küldöm

Őrlödsz még aközött, hogy a hírlevél haoltt-e vagy elhiszed, hogy most, a 2020-as években is az egyik legeredményesebb kommunikációs forma? 

Remélem, ez utóbbi mellett vagy. Remélem, van listád. Ha nincs, segítek, hogy legyen. 

Ha van már listád, és ötleteid, azokat hírlevéllé formázom neked. Szerkesztem, képeket teszek hozzá, kiküldöm. 

Ha még nincsenek ötleteid, használd az agyamat nyugodtam, ezer és egy tippem és tartalom-ötletem van. 

blog

megírom, formába rántom, időzítem

Könnyen lehet, hogy a fejedben és a fiókodban is oldalszám gyűlnek a témák. Ez klassz. De valahogy sosincs időd ezekről blogolni. Mondd, miről írjunk és pár hónap múlva rengeteg tartalom lesz az oldaladon. Ami segít a leendő vásárlóidnak, ügyfeleidnek, segít a keresőmotoroknak, hogy könnyebben megtaláljanak, bizalmat épít, tájékoztat, mondjam még tovább? Inkább gyere, katt a gombra! 

Honlap

szerkesztem, fel-vagy átépítem, szövegezem

Az elmúlt 14 évben elég sok honlapot építettem fel. Tartalmi oldalakat, szolgáltatóit és webshopokat is. Nemcsak csináltam, de tanácsadtam is. 

Ebben neked is segítek. 

Ha kész weboldalad van, az nagyon klassz. Segítek abban, hogy rendszeresen frissüljön, élettel töltjük meg, gatyába rántjuk. 

Ha még nincs weboldalad, akkor egyszerűbb honlap felépítését vállalom neked (mint pl. ez is, amit éppen olvasol.) Ha komolyabbra vágysz, segítek, hogy megtaláld az embered rá. 

Webshop

kezelem, feltöltöm, átalakítom, vonzóvá teszem

Legyen szó Magentóról, Woocommerce-ről, Shopify-ról, Unas, Shoprenter, mondd, mid van és megoldom. Feltöltöm a termékeidet, megírom a termékleírásaidat, az oldal szövegeit. Ha kell, tancsáolok, tesztelek neked. 

KERESŐMARKETING: SEO

átnézem, feldobom, átírom, megírom. 

egy mágikus eszköz ez, igazából senki nem tudja, hogyan működik, mégis iskolákban tanítják. Tudom, mert én is tanultam ezt. Vannak olyan alapvető feladatokat, amiket nem tudsz megspórolni, mert különben a Google sem fog szeretni annyira, amennyire te szereted. 

Van a fegyvertáramban néhány olyan eszköz, amit muszáj elvégezned (vagy velem elvégeztetned), hogy jól tudj működni. 

Optimalizáljuk a szövegeidet a honlapodon, a webshopod termékeinél, a blogodon, a képeidnél, a csalitermékeidnél és még sorolhatnám. 

Csalitermék, ebook

megírom, formába rántom, szerkesztem, optimalizálom

Ha még nincs, legyen. Legyen csaliterméked, amiben értéket adsz, legyen ebbok-od, ha szeretnéd. Ha csak az ötlet van meg, szólj és hamar megírom neked, amit évek óta csak halogatsz. Éppen elég ideje vártál már a megfelelő időre, hogy ezt is megcsináld. 

Landing Page

megírom, formába rántom, szerkesztem

Neked mennyi van? Miért csak ennyi? Tudtad, hogy minden szolgáltatásodnak, ajánlatodnak tudsz és javasolt lenne külön landing oldalt csinálni? Vezesd oda az ügyfeleidet, ahol pont azt és csak az az infót kapják, amit várnak tőled. 

Legyen a landing page-ed egy hírlevél feliratkoztató oldal, egy csalitermék oldala, az egyik szolgáltatásod kiemelt aloldala, segítek ezeket megszerkeszteni, hogy bizalmat építsen és a látogatókból vevőket formájunk. 

Vágjunk bele! Ha kérdésed van, itt vagyok, mondd, kérdezz! 

12 + 3 =